Osmanlı Ortaokulu

Vizyon: Şimdiyi en iyi şekilde kullanıp, geleceğe ışık tutmak; Türkiye´nin geleceğini aydınlatacak bir nesil yetiştirmektir.

Misyon: Osmanlı ilköğretim okulu olarak misyonumuz çağdaş yenililklere açık, üretim çeşitlerini arttıran üreten, ürettiklerini değerlendiren ATATÜRK ilke ve inkılaplarına bağlı, empati yapabilen insan haklarına saygılı bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Okulun Sınav Başarı Durumu: Her sene Fen Lisesine öğrenci göndermekteyiz.
Sportif Etkinlikler: İlçe genelinde yapılan her türlü sportif faaliyete katılmaktayız.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: TÜBİTAK´a her sene katılmaktayız.

Telefon - Malik GÜL (Okul Müd)

WEB - https://osmanlioo.meb.k12.tr

Adres - OSMANLI MAHALLESİ/ÇALDIRAN/VAN

Öğretim Şekli :İkili öğretim

Yerleşim Yeri - Osmanlı Mahallesi Van´ın Çaldıran İlçesine bağlı bir mahalledir. Mahalle sakinlerinin genel geçim kaynağı hayvancılıktır. Mahallemizin su şebekesi bağlıdır; ancak kanalizasyon bağlantısı bulunmamaktadır. Okulumuzda İnternet bağlantısı ve kalorifer sistemi olup lojmanımızda 4 dairemiz aktif olarak kullanılmaktadır.

Adres - OSMANLI MAHALLESİ/ÇALDIRAN/VAN

Ulaşım Ulaşım sürekli olarak yapılmaktadır. Öğretmenlerin ilçeden ulaşım sağladıkları bir servis aracı vardır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık il merkezine yaklaşık 125 km uzaklıktadır. ilçe merkezine yaklaşık 22 km uzaklıktadır.